Over ons

Er was verwondering, ontmoeting en doorzettingsvermogen nodig om deze groep vrouwen samen te brengen en te houden.

Verwondering en een besef van verbondenheid op vrouwzijn en leiderschap in deze tijd heeft ons bij elkaar gebracht. 

Onze inspiratiebron Hannah Arendt heeft ons uitgenodigd om te reflecteren en ons geïnspireerd om door te gaan. Zij immers is in haar leven enkele malen overnieuw begonnen en heeft altijd doorgezet om haar stem te laten horen. Zij verstond de kunst van vriendschap als geen ander. 

Naast Hannah Arendt is een speciaal woord op zijn plaats voor Ria Verlinden als initiator, samenbrenger en verbinder van al deze vrouwen. Wil je meer weten? Klik op de foto en leer ons alvast een beetje kennen.

Pictures by Hilde De Windt

foto hilde.jpg

Met dank aan fotografe Hilde De Windt voor een aantal foto's.

De rode draad in mijn verhaal is allicht het verhaal an sich. De wil, de goesting, de nood om verder te gaan dan wat je ziet, de lagen te doorgronden tot de essentie. Elke laag brengt een nieuwe ik, een nieuwe jij, een nieuwe zij naar boven. Of beter gezegd: een nieuw licht, een nieuwe kleur op wat er al was. Ik was een boekenwurm, ik werd reporter, journalist, programma- en verhalenmaker. Wat drijft de mens, het is een fascinatie gebleven. Persoonlijke ontwikkeling heeft me geholpen mijn eigen lagen beter te begrijpen, en die van de anderen. En later greep ik terug naar een van de oude lagen: beeldenmaker, fotograaf. Op zoek naar de mens, of is het het wezen. Meer zien met minder. Elke dag opnieuw.

http://Hildedewindt.net

  • Instagram
  • Facebook

© 2021  Made for the web by WonderWomen