Waarom ben je er graag bij?

Het Seminarie ‘Women in the World’ inspireert vrouwen om de moed,  het inzicht en de kracht te vinden om vandaag hun eigen pad te (blijven) bewandelen en elkaar in vriendschap te ondersteunen in de stappen die gezet worden.
 

Wat biedt dit seminar jou? 

Je bent klaar om een stap te zetten: in je loopbaan, in je relatie of binnen je gezin. Dat is niet altijd evident. Het vraagt moed om nieuwe wegen in te slaan. Wanneer vrouwen samen komen en in elkaar een spiegel vinden, kunnen ze de moed en kracht bij zichzelf ontdekken om die beslissingen te nemen die genomen moeten worden. Vanuit verbondenheid dragen vrouwen elkaar tijdens dit proces en geven ze het duwtje in de rug dat nodig is.

 

Je bent van harte welkom om onder de professionele begeleiding van ervaringsdeskundigen en onder de bezielde vleugels van Hannah Arendt de moed, kracht en het inzicht te ontwikkelen dat je in alle lichtheid en diepgang tot een volgende stap op je pad brengt.

We verwelkomen maximum 50 vrouwen.

Vrijdag 24/09

Zaterdag 25/09

Datum:
23 april (13.30h-21.00h) & 24 april (9.00h-17.00h) 
Locatie:
Justitiehuis Antwerpen: Quinten Matsijslei 55, 2018 Antwerpen
Prijs:

325€ excl BTW particulieren - 475€ excl BTW bedrijven

Yellow Backpack_edited.jpg

testimonials 

Ik dacht best wat aan persoonlijke ontwikkeling te hebben gedaan, maar het afgelopen weekend liet me zien dat er nog veel meer te doen en te ontdekken is. Meer lagen, talenten, angsten, verlangens om uit te pluizen. Als vrouw. Persoonlijk én professioneel. Ik mocht twee dagen deelnemen aan de eerste editie van het seminar ‘Women in the World Right Now’. Met meer dan 20 bijzondere vrouwen uit verschillende werelden ontdekten we meer van onszelf door te kijken door de ogen van Hannah Arendt. Het was buitengewoon bijzonder, dit weekend. Zelden was ik ergens waar de intenties zo puur waren, zowel vanuit de organisatie als vanuit de deelnemers.

Henrielle, 30j

  • Facebook

© 2021  Made for the web by WonderWomen